Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

onsdag 6 januari 2010

Jag är helt inne i Erlendurs värld just nu... Läser "Frostnätter" av Arnaldur Indridason och den är så spännande! Det mest intressanta är att det egentligen inte skett något mord ännu, i alla fall inget säkert, bara självmord. Men Erlendurs intresse är väckt och han forskar, som vanligt, inte bara i det som händer just nu utan letar också i det förflutna efter ledtrådar. Han har också problemet att hans dotter EvaLind väldigt gärna vill sammanföra sina föräldrar, vilket man får säga går sådär... Ja, jag ska gå och lägga mig och läsa direkt efter "Miss Marple" ikväll (Miss Marple är på besök på tv varje kväll den här veckan verkar det som , vilket försvårar våra kvällsrutiner eftersom jag inte riktigt har tid för middag, välling eller nattning...)

2 kommentarer:

  1. Roligt att du också gillar Indridason. Otrolig känsla för natur och människor...

    SvaraRadera
  2. Jag hade svårt att läsa denna Indridason när jag skulle gå och lägga mig. Tyckte den var spöklik och otäck. Har man en stor dödsångest så är det inte så bra om de tankarna väcks precis när man ska sova....Ses på söndag! Hoppas Hugo följer med ;-) /Pernilla

    SvaraRadera