Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

lördag 1 februari 2014

Jerkan

För andra veckan i rad känner jag mig lite vilsen när det gäller bokjerkan. Förra veckan handlade det om Boktipset och Goodreads, båda helt okända för mig. Denna vecka är frågan Vilket förlag tycker du släpper flest bra böcker per år? Tyvärr är jag lika borta där...
Jag kan vara extremt petig på detaljer i vissa fall. Men ibland är detaljer något jag inte ens reflekterar över eller lägger märke till. Bokförlag är en sådan som jag aldrig någonsin tänker på. Om det inte gäller skolmaterial förstås. Men det är för att där blir skillnaden på böckerna så stor.

3 kommentarer:

  1. Visst var det svårt, själv hittade jag något som var så nischat att jag kom ihåg det. Men jag har absolut ingen aning om vilket förlag som gett ut boken jag läser nu.

    SvaraRadera
  2. Jag är ju den typen som till och med läser eftertexter på filmer så lite koll hade jag på förlag, men vilket som är bäst är ju lite svårare :)

    SvaraRadera
  3. För mig är det Minotaur som gäller, brittiska kriminalromaner, min passion, min last, my cup of tea...

    SvaraRadera