Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

onsdag 26 februari 2014

Efter ett härligt sportlov och en spännande utflykt till Borås har jag idag ramlat ner i vardagen igen. Mitt beslut att läsa till bibliotekarie känns helt rätt och jag känner mig mycket inspirerad. Vi fick besöka Biblioteksmuséet i Borås. Det var intressant och nostalgiskt. Både böcker och biblioteksmiljöer kände jag igen från förr. Vi har haft intressanta föreläsningar där vi fått höra representanter från olika typer av bibliotek och det var nytt för mig vilket omfattande och varierat yrke det är. Lite oroande är det att ett antal personer i den här klassen är lärare som vill göra annat. Hur ska det gå med skolan om folk börjar fly på riktigt?
Nu är det egna studier fram till nästa träff i april.
En sak jag gillar med Borås så här efter första besöket någonsin är att det var ganska lätt att hitta, att gå vilse är annars en av de saker de saker jag gör bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar