Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

söndag 8 januari 2012

Imorgon drar vardagen igång igen och vissa i familjen tycker att det ska bli kul att träffa kompisarna på dagisjobbet (hans eget uttryck). Jag tycker också att det ska bli kul att träffa kompisarna igen, men jag har vant mig vid att vara ledig så det skulle jag nog kunna fortsätta med ett tag till.

Låste in mig i badrummet imorse för att få läsa ut "Silversnöret". Jag rekomenderar varmt boken. Det är en helt sann historia och Erixon har varit mycket noggrann med faktabiten. Förutom historien om Linnéa får man också en inblick i livet under fyrtiotalet och andra världskriget.

Nu har jag raskt gett mig in på nästa bok, en ungdomsfantasy som heter "Vildhäxa Eldprovet" och författaren är Lene Kaaberböl. Det är min nioåriga systerdotter som tipsat mig och hon har bra boksmak, så det blir nog spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar