Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

fredag 1 oktober 2010

Veckans BOKBLOGGSJERKA: När du skriver recensioner: Skriver du dem under tiden du läser eller väntar du tills du har läst ut hela boken?

Hm, det varierar. Ibland skriver jag om böcker som jag läst för länge sedan, som jag tycker att jag vill tipsa om. När jag börjar läsa en bok så brukar jag nämna det i min blogg. Jag tycker själv att det inte är så mycket recensioner jag håller på med, utan mer en redogörelse för mina reflektioner. Jag är ofta dålig på att berätta vad boken handlar om. Det blir mer mina känslor och tankar inför boken som kommer med.

1 kommentar:

  1. Den här frågan delade in deltagarna i två läger på många sätt: dels de som antingen skriver recensioner eller reflektioner, de som skriver tankar och åsikter om boken under tiden de läser eller konsekvent efter att de har läst ut boken. Intressant tycker jag!

    SvaraRadera