Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

fredag 13 maj 2011

En lyckodag!


Fredagen den 13 borde ju vara en otursdag för de flesta, men igår var det mer av en lyckodag för mig!
Jag kom hem från jobbet med en trött och hungrig H och vad såg jag när jag kom in i hallen? Jo, en postavi! Mitt i middagsbestyren kom farbror P och jag smet omedelbart iväg till ICA, väldigt förväntansfull. Det var precis som jag hade hoppats, en hälsning från min hemliga bokvän!
Jag har fått två ledtrådar om vem som skickat paketet och det första är att min bokvän finns i Skövde och det andra är att jag i namnet " ska finna att goda ting är tre". Något att fundera på.

I paketet fanns allt möjligt roligt, tre chokladkakor, te, som jag inte hunnit smaka än men som luktar smaskigt och en handkräm eftersom händerna lätt torkar ut när man bläddrar i en fängslande bok. Sist men inte minst fick jag "Simone och jag" av Åsa Moberg, en bok som jag länge tänkt skaffa men det har inte blivit av, så det var helt perfekt! Jag är intresserad av Åsa Moberg för att hon är en spännande person med ett spännande liv och spännande åsikter.
Tack Bokvännen!

2 kommentarer:

  1. Va skönt att paketet kom fram och att du gillade det! Ha en fortsatt trevlig söndag.

    //Hemlig bokvän

    SvaraRadera
  2. Du har gissat helt rätt, det var jag som var din hemlige vän! Va roligt att du luskade ut det :)

    SvaraRadera