Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

lördag 7 maj 2011

bloggjerkan


Veckans fråga är : Om du fick möjlighet att sätta ihop en resa som gick i litteraturens tecken, vart skulle den gå och varför?

Hm, en klurig fråga... Jo, nu vet jag...Jag skulle resa till den amerikanska prärien och följa i Laura Ingalls och hennes familjs fotspår. "Lilla huset på prärien"-serien har alltid haft en mycket speciell plats i mitt hjärta och jag skulle mycket gärna vilja se de platser där de levde och även besöka muséet som berättar om henne. Även om inget på resan skulle ens påminna om hur det såg ut då så skulle man ändå känna litteraturens vingslag inbillar jag mig.


3 kommentarer:

 1. den resan skulle jag gärna var med på! Både tid och plats är spännande!

  SvaraRadera
 2. Åh ja, lilla prärien! Älskade serien. När min dotter var liten sydda jag sådana där bahytter åt hon som dom har i Lilla huset på prärien, hon var SÅ himla söt i dom. får jag följa med?

  SvaraRadera
 3. Jag var fullständigt galen i den serien och jag hör fortfarande signaturmelodin i mitt huvud och då ser jag scener från serien framför mig.

  Helt underbar serie!

  SvaraRadera