Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

fredag 29 april 2011

Fredagsmys

Trots att H bara är två år så är han redan helt införstådd i det här med fredagsmys. När jag hämtade honom idag på dagis så var han i full färd med att plantera ärtfrön så humöret var på topp redan från början. När vi kom hem gjorde han en uppspelt Pingu-imitation då han upptäckte sin farbrors ryggsäck och insåg att vi hade besök.

Efter en lång mysstund på sängen då vi läst "Snurran och fjärrkontrollen" av Eva Bergström, "Molly Mus på semester" av Lucy Cousin och den gamla favoriten "Apan fin" av Anna-Clara Tidholm så gick vi på stan, spanade på studenter som tjuvstartat firandet av sista april och åt kinabuffé på vår favoritrestaurant. Hela tiden så har H kvittrat, sjungit och showat.

När vi väl kom hem igen och katten och Mamma Mu var nattade så tog det ungefär tre minuter innan det snarkade ljudligt från barnsängen.

Efter att han somnat så har jag suttit i läsfåtöljen med ett glas rödvin bredvid mig, stickat på koftan jag börjat på och lyssnat på Arnaldur Indridason. Med andra ord har det varit fredagsmysigt hela kvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar