Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

torsdag 7 april 2011

Puh och pust, vilken dag!
Jag skulle vara barnvakt till klanen W ikväll. H skulle hämtas på dagis av pappa och jag skulle få jobba till klockan fyra i lugnan ro. Eller ja, så var planen...Eftersom inga tåg har lämnat Stockholms central ikväll på grund av strömavbrott så har nu T suttit där sedan halv fyra(minst). Det senaste beskedet han gav var att han lyckats komma över en bussbiljett kl.22:40 vilket innebär att han kanske är hemma halv tolv. Jag fick, för andra torsdagen i rad, slänga ihop allt på jobbskrivbordet, rusa till bussen som körde större delen av vägen i snigelfart på grund av bilköer och traktorer. I hastigheten och hetsigheten kunde jag absolut inte erinra mig vart jag ställt cykeln när jag kom till stationen men hittade den tack och lov efter sisådär tio minuter, cyklade i vildsint fart och motvind till dagis.

Hämtade en högst motsträvig unge som bara skulle rita lite till. Rusade hem och slängde i mig och H lite ärtsoppa och galopperade till nästa buss. Allt gick ialla fall bra. Vi hann i god tid. H har badat och lekt med kussarna och nu är vi hemma igen. Det enda problemet för tillfället är att det inte finns några rena strumpor till H imorgon, men det får man väl anse vara ett världsligt problem.

Jag skulle ha lyssnat på ett kapitel av "Mörka strömmar" men jag orkar inte kravla mig ur sängen för att sätta på skivan. Så i stället får det bli ett avsnitt av Arga snickaren på webbtv innan jag tippar ner på kudden.

Imorgon är det fredag!!!!JIPPHIIII!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar