Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

söndag 3 april 2011

En regnig söndagskväll i sängen

Efter en plaskvåt promenad hem från P där vi varit och fikat på eftermiddagen så har jag krupit ner i sängen för att lyssna på när Elinborg ska reda ut det senaste mordet i Reykjavik. Denna gång får hon klara sig utan Erlendur som befinner sig på semester i sina barndoms marker där han tampas med sina inre demoner.han kanske dyker upp senare, det vet jag ännu inte.

Jag hade egentligen tänkt läsa Arnaldur Indridasons senaste deckare "Mörka strömmar" som vanlig bok. Men idag när jag kvistade in på biblioteket för att hämta den så visade det sig att jag av misstag beställt den som ljudbok. Först blev jag besviken men det kan nog bli riktigt mysigt att ligga på spikmattan och lyssna eller ta ett kapitel i sängen innan man somnar, samtidigt som jag stickar...
Nu gäller det bara att gömma cd-skivan för H som optimistiskt förutsätter att alla skivor han ser är Mamma Mu-sånger eller Pingu-filmer.
-Åh,minas, säger han glatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar