Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

torsdag 17 februari 2011

Idag när jag läste igenom mitt sista inlägg, vilket jag ofta gör i efterhand för att se till att jag inte skrivit något konstigt, så började jag fundera på hur det egentligen var med Gunilla Linn Persson och hennes man... Det kanske inte var samme man som misshandlade henne som tog självmord? Nåja, jag låter det vara osagt för tillfället.

En annan bok av Persson som jag kan rekomendera är "Vännen", en berättelse om en gammal, förvirrad kvinna som tyr sig till Gunilla Linn Persson då hennes egen familj för länge sedan dött. Det är en vemodig och sorglig historia och en gripande personskildring.

Bara en dag till sportlovet!!!! Åh, det ska bli så skönt!

1 kommentar:

  1. Mitt sportlov börjar ta slut...Ska lägga in en spurt med läsandet under helgen och slappa förstås. Perioden mellan sport och påsk är hektisk så man få ha vilat upp sig! Ha ett gott sport!

    SvaraRadera