Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

söndag 15 augusti 2010

En vanlig söndag...

I morse när jag läste tidningen fick jag förklaringen till partystämningen igår kväll. Det var American Carshow i stan.

H har börjar intressera sig för Mamma Mu och Kråkan. Vi har ju länge sjungit deras sånger och han har Mamma Mu som gosedjur. Men nu tycker han plötsligt att det är kul att bläddra i boken vi har också. Naturligtvis orkar han inte lyssna på hela sagan, men han vill att vi ska kraxa, mua, peka på allt tokigt de gör och prata om det. Att följa ett litet barns språkutveckling är bland det häftigaste man kan vara med om tycker jag. Jag slutar aldrig att förundras. Och när man dessutom har förmånen att ha ett jobb där man får följa äldre barns utveckling när de lär sig läsa och skriva så blir det ännu mer fascinerande.
Just nu har jag H bredvid mig som sitter och hamrar högljutt på ett eget tangentbord. Han skriver också sin blogg antar jag. Fast hans inlägg handlar nog mest om jordgubbar, bordsfläkten vi tog fram igårkväll när han skulle sova (som åkte ut lika fort igen eftersom det var fullständigt omöjligt att sova med en sådan fantastisk grej i rummet), hundar vi mött och frukosten som är på gång i köket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar