Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

måndag 24 maj 2010

Till alla pappor och mammor

Nu har jag samlat ihop mig och återgått till att skriva om böcker igen så ni kan andas ut!
Jag är ju ingen pappa men idag ska alla pappor får ett boktips (och alla mammor som vill förstå sig på sina barns pappor...)
När vi väntade på H så läste jag "Från A till Bebis" av Ann Söderlind och Hannah Widell, en rolig och underhållande bok för nervösa, blivande mödrar och T läste "Uppdrag:pappa", en antologi skriven av ett antal pappor med bl.a Dogge Doggelito, Måns Nilsson och Per Han. Redaktör är Hannes Dükler.
I "Uppdrag:pappa" kommer de flesta ämnen upp som har med föräldraskap, relationer och barn att göra. Vissa berättelser är roliga, vissa är sorgliga och vissa lite upprörda. Eftersom T låg i sängen på kvällarna, läste och muttrade instämmande ibland så var jag ju bara tvungen att läsa själv för att få veta vad det handlade om. Ann Söderlunds och Hanna Widells bok var också bra, så den tipsar jag om också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar