Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

torsdag 25 mars 2010

filmer

Jag har upptäckt att det snart är premiär för filmen "Flickan från ovan" baserad på boken med samma namn av Alice Sebold. Jag skrev om den boken den 22 december 2009 under rubriken Boktips.Det är med förväntan som jag ser fram emot att se filmen och planerar att släpa med mig T på bio så fort jag har chansen.

Härom veckan såg vi Twilight, filmatiseringen av vampyrboken av Stephenie Meyer. Vilken usel film! Jag inser att jag nu säkerligen retar på mig en hög av Twilightfantaster men det kan inte hjälpas. Skådespelarna var så fruktansvärt oinspirerande och hade absolut ingen utstrålning. Förmodligen var tanken att de skulle vara coola, men njae, det misslyckades kan man säga. Jag har den andra filmen också, men det vete tusan om jag kommer att orka se den. Jag vet redan att jag kommer att få se den själv om jag nu får för mig att ta mig igenom den. T har bett att få slippa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar