Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

söndag 1 november 2020

Läslov!

 Det har varit ett lugnt lov. I tisdags fick vi hem vårt barn som varit på lov. Han har haft mysigt verkar det som. Kaninen blev mycket nöjd när han fick hem sin pojke igen. Flocken ska vara samlad!

Igår blev det dock lite jobbigt när min svåger kom på besök och satte sig i Speedys fåtölj. Kaninen gjorde ihärdiga försök att få bort honom, men fick till sist lägga sig och sura under bordet.

Idag har vi firat en systerdotter som fyllt 13. 

Det är inte bara barnen som haft läslov. Jag har läst hysteriskt mycket under veckan. Jag är just nu helt fast i feelgood-serien "Familjen Bridgerton" av Julia Quinn. Idag har jag börjat på den femte boken i serien; "Ett annorlunda frieri". Fortfarande är det rolig läsning samtidigt som det är kärlek och 1800-talssocieten, lättsamt och ganska beroendeframkallande när böckerna i serien ligger på nattduksbordet. Den sjunde delen har inte kommit ut än men är på väg. Jag står i kö på biblioteket. Den 25 december kommer serien dessutom på Netflix vilket passar perfekt. Tänk att slappa i soffan en ledig dag med alla dessa syskons kärleksbryderier!

Familjen Bridgerton. En oväntad förälskelse Familjen Bridgerton. En förtrollande hemlighet  Familjen Bridgerton. En oundviklig längtan Serie Familjen Bridgerton - Böcker | Bokus bokhandel 

Annars lyssnar jag som vanligt på "Sagan om Isfolket". Just nu är jag på del 20, "Korpens vingar". Fast om jag ska vara helt ärlig så går det aningens trögt för tillfället. Det blir mest "USA-podden" i öronen med tanke på att det är val på tisdag.

Galgdockan - Margit Sandemo  Dödens trädgård - Margit Sandemo  Bakom fasaden - Margit Sandemo   Drakens tänder - Margit Sandemo  Korpens vingar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar