Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

lördag 5 maj 2018

Fortfarande inget svar om min uppsats. Hela mitt liv ligger lite i vänt så länge jag inte fått den godkänd. Jag tror inte att lärarna där i Borås alltid förstår hur mycket som hänger på att de hör av sig. Och att ens utbildning är något man gör utöver det andra jobbet och livet och att det hänger över en som ett gigantiskt svart och tungt moln som hindrar ens sikt på annat.
Nog om det...
Kan vi hoppas på en rejäl vårstädning i den Svenska Akademien? Jag menar, nu när de inte behöver komma fram med en litteraturpristagare i år. Igår lyssnade jag på avsnittet av Jonas Gardell och Mark Levengod när de diskuterar händelserna i sin podd. Jonas Gardell blir smått exalterad och kan bara inte sluta fnissa och komma på dåliga skämt. Om ni gillar deras humor och dem så lyssna här! Jag kommer inte ens ihåg när jag fnissade så högt.
Bildresultat för sarah rees brennan böcker lynburn

Just nu läser jag "Untold", den andra delen i Lynburn Legacy-triologin av Sarah Rees Brennan. Fick falla till föga och läsa den på engelska eftersom den inte verkar finnas översatt. Men den är inte svårläst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar