Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

måndag 6 januari 2014

Stad av aska

Jag har helt kommit ur gängorna, på flera sätt, under jullovet. Har läst ovanligt lite, har inte bloggat, inte skrivit på min bok, inte tränat, inte städat. Men, imorgon början vardagen igen och då jämrarns ska det bli andra bullar av! T ligger just nu inne hos H och försöker få honom att somna och klockan har passerat tio. Även allas våra sovrutiner är ur gängorna, minst sagt.
Min "att-läsa-hög" är just nu gigantisk. Jag har fått ett par böcker i julklapp, köpt några, lånat andra av min syster och lånat några på biblioteket. Så,nu vet jag inte riktigt vart i högen jag ska börja, är sugen på allt.
Läser i alla fall "Stad av skuggor" av Cassandra Clare. Den är lika spännande som första delen. Ett vidrigt monster har väckts till liv av den onde Valentine. Huvudpersonen Clary försöker egentligen undvika den magiska skuggvärlden, men hamnar där hela tiden i alla fall. Hennes mamma Joyce ligger i koma efter en attack från Valentine, som dessutom är Clarys pappa.  Ja, som ni förstår är det spännande och svårt att lägga ifrån sig boken när man börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar