Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

måndag 5 september 2011

Det har varit en helt sjuk vecka och helg!
Full fart på jobbet, engelskkurs torsdag och fredag i ett galet tempo. På fredag eftermiddag när jag hämtat H och kom in genom dörren hemma så blev det nästan härdsmälta så trött var jag.
I lördags sprang jag så Tjejmilen med mina systrar och E. Utan att gå alltför mycket in på detaljer så kan jag väl säga att höger pekfinger var den enda kroppsdel som inte var stel och gjorde ont igår. Om det blir fler gånger ska jag nog träna lite mer före och stretcha lite mer efter. Feststämningen och känslan av att delta i något tillsammans med över 30 000 andra uppvägde dock lidandet. När jag lufsade in mot mål och hörde speakerns hejarop fick jag glädjerysningar!

Som ni förstår har det inte blivit mycket läst på senaste tiden. "The Curious Incident of the Dog in the Night-time" är i alla fall avslutad. Jag tyckte den var bra, men att de vuxna lyckades göra de flesta fel man kunde komma på. Det är naturligtvis så att i stressiga situationer kan man inte alltid göra rätt. Men för mig som läsare kändes det som så onödiga fel.

Nu har jag börjat läsa Lina Forss. Hon har tidigare skrivit "Vildängel" och Hallonbäcken". Jag har inte läst någon av dem. Boken jag har satt tänderna i nu heter "Agnes (hjärta)Edward". Det handlar om Agnes, gift med den 20-år äldre Ragnar, som en dag träffar Edward. Passionen blir så stark att hon blir galen. Det låter lovande tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar