Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

söndag 25 september 2011

Ingen rolig söndag här minsann...

Nu har jag lämnat Agnes och Edward åt sitt öde. Jag läste ut boken men kände aldrig att jag kom dem nära. Det är inte det att jag inte sympatiserar med dem, ingen av personerna i boken har det speciellt lätt men de berörde mig inte riktigt. Kanske borde jag ha läst den vid ett annat tillfälle när jag inte haft en massa annat i huvudet.

Det har inte varit någon bra helg för mig, mår inte så bra så jag sitter mest i soffan, stickar benvärmare, äter schweizernöt (det ultimata botemedlet mot de flesta krämpor) och känner mig låg. T och H är hemma hos farmor och äter gammaldags vaniljgräddglass för att jag ska få vila så jag har all tid i världen att frossa i "tycka synd om mig själv-känslor".

Som TUR ÄR så är det dags för "Pocket och prassel" vilket gör att det är lite svårt att sjunka ner i alltför mycket självömkan. Vi ska hjälpa våra hemliga bokvänner med lite information om oss själva vilket jag skulle ha gett nu hade jag tänkt. Men så ringde T precis och sa att de kommer hem och äter lunch med mig nu så jag får skjuta upp det en stund. Återkommer om ett tag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar