Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

torsdag 15 september 2011

Idag har jag skrivit sista ordet på min första engelska rapport! En sammanfattning om de mest kända språkteoretikerna och hur de påverkat språkundervisningen. Ett intressant ämne som väcker en hel del tankar. De flesta teorierna har jag umgåtts med förut när jag pluggat men man hinner ju glömma även självklarheter mellan varven. När jag började skriva kändes det jobbigt att det skulle vara på engelska men nu när jag knåpat ihop det hela så tycker jag inte att det var så farligt.Men, jag kanske ändrar uppfattning när lärarna har sagt sitt.

Det känns otroligt lyxigt att sitta hemma en vanlig torsdag och kunna skriva i lugn och ro. T var också hemma och jobbade så på lunchen traskade vi iväg och åt sushi. Kan det bli bättre?! Det bästa är att så här ska jag ha det under hela detta läsår.

En annan rolighet just nu är att det är dags för Pocket och Prassel igen. Jag var med i våras och det var som julafton när det gröna paketet damp ner i brevinkastet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar