Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

onsdag 8 december 2010

På gång...

Jag har börjat läsa "Spill" och den verkar riktigt lovande. Den inleds med att författaren får ett brev från den äldre kvinnan Hedwig Landmark som tycker sig känna igen sig och sin familj på ett kort som förekommer i en bok. De börjar brevväxla och det är så långt jag har hunnit.

I min jobbryggsäck har jag en annan bok ("Spill" är så tung) ,nämligen "De oförglömliga" av Gabriella Ahlström. Den handlar om Fredrika Witt som levt hela sitt liv i skuggan av sin kända, lyckade och vackra familj. Plötsligt dör hennes lillebror Simon och Fredrika måste ta tag i vad som egentligen hände. Mer har jag inte hunnit läsa där heller... Hm, jag måste nog ta lite ledigt från jobbet några dagar för att komma ikapp med min läsning.

2 kommentarer:

  1. Spill ligger i min läshög och bara väntar, Gabriella Ahlström har jag aldrig läst men hon verkar alltid så välformulerad när hon är med i spanarna på radion, för det är väl hon? Ska bli kul att läsa vad du tycker. Jullovet närmar sig för min del!

    SvaraRadera
  2. Jag är inte riktigt säker på om det är Gabriella eller Cattis Ahlström som spanar? Det är så länge sedan jag lyssnade på dem, vilket är väldigt synd för de är så bra...

    SvaraRadera