Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

lördag 17 december 2022

 Vi var på en fantastisk julkonsert igår med Sofia Karlsson och Martin Hederos!

Efter en stressig dag där jag varit lite nervös för bussar, sjuka konsertvänner och annat så satte vi oss , mörkret sänkte sig i salongen och Sofia och Martin inledde med orgel och thinwistle. Jag kände hur hela jag suckade och slappnade av och när den andra låten började och Sofia började sjunga, ja då blev jag faktiskt lite tårögd. Det var nog både för att hennes sång alltid går rakt in i hjärtat på mig och för att jag för första gången på ungefär en vecka kände mig lugn och inte stressad. 

Nu är det två arbetsdagar kvar och sedan har jag jullov! Fortfarande har jag några julklappar att fixa och jag har inte packat en enda pinal (som mormor skulle ha sagt), men imorgon får det bli sådant pyssel.

Idag har jag också jobbat. Det var en mycket lugn dag. Jag har hunnit greja med lite olika saker som ska vara färdigt innan jul samt städat en del bland bilderböckerna. 

Utanför fönstret har det varit full fart på skridskobanan. Jag såg både vuxna och barn glida runt. Nu spås det att det ska bli varmare men jag hoppas att isen får vara kvar på jullovet så att alla barn hinner åka allt de vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar