Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

fredag 21 mars 2014

Solsken utanför fönstret, det går knappt att tänka sig att i förrgår var det snöstorm. Vi är nu friska igen.  Ja, jag har också hunnit vara sjuk en sväng. I tisdags kväll låg jag och H bredvid varandra i soffan och dividerade om vem som var sjukast...Imorgon ska vi på nioårskalas och nästa söndag är det äntligen dags för oss att fira femårskalas! En stor dag som vi väntat länge på.
Jag tänkte jerka igår, men det handlade om vilken teater man ångrat att man sett eller någon man tycker att alla borde se och plötsligt kom jag knappt ihåg en enda teater i mitt liv, så jag tyckte inte att jag kunde bidra så mycket.
Min bok på nattduksbordet just nu är "Extra bekvämt på safariklubben" av Alexander Mc Call Smith. Det är Mma Ramotswe som jag har återupptagit bekantskapen med. Mma Ramotswe är nu gift med sin J.L.B Matekoni, bilmekanikern och livet rullar på med nya fall på detektivbyrån. Egentligen tycker jag att det är de små mellanspelen som är roligast att läsa, som till exempel när Mma Makutsi laddar för att prata med Mma Ramotswe om vem som egentligen ska ha sitt te i den största tekannan, ett mycket känsligt ämne. När jag läser börjar jag också längta efter en fortsättning på tv-serien. Den var mysig fredagsunderhållning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar