Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

fredag 20 december 2013

Snart så...

Snart är det jullov!
Jag verkar vara i stort sett ensam på jobbet idag. Barnen fick jullov igår kväll och de flesta lärarna har tid att flexa ut. Eller så sitter de i sina klassrum och jobbar. Jag hade ingen flextid så nu är jag här, grejar i biblioteket, planerar inför januaristarten och städar bland mina grejer. Det är inte allt för ansträngande att vara här. Och, om ni undrar, så har jag en liten rast just nu och eftersom det inte finns någon att prata strunt med så bloggar jag lite strunt i stället.
Vet ni vad jag ska göra efter jul? Jag ska uppfylla en av mina största drömmar! Jag har kommit in på bibliotekarieutbildningen på distans i Borås! Det kommer att ta mig mödosamma fyra år på halvtid och jag ska förstås jobba samtidigt. Och de som vet missar inte att underrätta mig om att det inte finns jobb sedan när jag blir klar. Men, om jag inte utbildar mig har jag absolut ingen chans att bli bibliotekarie så det här känns ändå som ett gigantiskt steg i rätt riktning. Det blir som ett varmt lyckligt surr i hjärtat varje gång jag tänker på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar