Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

onsdag 11 september 2013

barndeckare

När man vill fånga sin klass med en spännande bok så funkar Laura Trenter nästan alltid. Treorna jag umgås med på dagarna är inget undantag. Det är riktigt spännande. Julians pappa är polis och en dag blir han skjuten av någon i ett mc-gäng. Han klarar sig, men Julian känner att han måste ta reda på vem i gänget som sköt. Polisen kan inte bevisa vem den skyldige är och släpper därför alla misstänkta.
En kväll försvinner Julians lillasyster Rebecka och Julian ger sig ut för att leta. Han misstänker att mc-gänget kidnappat Rebecka som någon slags hämd och han gömmer sig  vid deras hus för att spionera. Problemet är bara att han blir hittad av gängmedlemmen Jim. Jim verkar snäll men Julian känner sig ändå inte säker på honom. Tillsammans med honom hittar Julian sin syster. Frågan om vem som sköt Julians pappa kvarstår dock...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar