Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

onsdag 12 oktober 2011

Vissa veckor är det mer spinn på livet än andra.
I morse när jag ångade in i lärarrummet och insåg att jag stod och höll i blöjväskan och att jobbryggsäcken stod kvar hemma i hallen med matlåda, plånbok, bussbok och kalender, ja, då kände jag att det var läge för ett djupt andetag och en liten paus.
Det muntrade i alla fall upp mina kollegor som antydde att blöjor och våtservetter inte är den traditionella lunchen att ta fram... Hm, får väl bjuda på det.

Eftersom jag fortfarande går och tänker på "Niceville" och ungefär tusen andra saker så är jag inte riktigt redo för någon djupare läsning. Har därför börjat läsa kåserier av Täppas Fogelberg, "Mellan frysdisken och hundmaten", småputtriga betraktelser över livets vardagligheter kan man säga.

För övrigt är min "att läsa-lista" våldsamt lång just nu. Hittar boktips överallt som hamnar i min lilla gröna anteckningsbok. Det gäller bara att få tiden att räcka till.

Nej, nu ska jag surfa runt ett varv igen för att försöka lista ut vem som skickade det trevliga gröna paketet till mig. Sitter här och smygsmaskar på en bit choklad från paketet medan T nattar H.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar