Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

lördag 10 oktober 2015

Vissa veckor går förskräckligt fort och man skulle nästan kunna tro att man hoppat över flera dagar, om det inte vore för att det känns i kroppen att man gjort dem. Igår somnade jag när jag nattade H och sedan orkade jag knappt släpa mig till min egen säng. T och Speedy fick umgås själva hela kvällen. Speedy hade frost i morrhåren imorse så nu är det höst på riktigt.
"Livet, motorcyklar och andra omöjliga ting" är Katarina Bivalds andra bok. Jag älskade hennes debut "Läsarna i Broken Wheel rekomenderar". Den här är också bra, men den saknar det där magiska som den första boken hade. Här träffar vi 38-åriga Anette. Ensamstående mamma som jobbar på Mat-Extra, bor i en liten håla och har panik. Hennes nittonåriga dotter, hennes allt, har just flyttat för att plugga och plötsligt börjar Anette undra vad hon ska göra med sitt liv? Alla tomma dagar, veckor och år som ligger framför henne... Hon bestämmer sig för att hon ska uppfylla sina drömmar och börjar med att försöka ta motorcykelkort. Körläraren visar sig vara en godbit, men alldeles för ung...eller...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar