Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

torsdag 8 januari 2015

Igår var första arbetsdagen på året och idag har jag suttit i fyra timmar med en tenta. Mycket skönt att det är gjort, men som vanligt är jag helt säker på omtenta.
Nu ska jag vila tills på måndag då jag ska ta itu med nästa skoluppgift, men det är en paruppgift och ingen tenta så det känns rätt lugnt. Hoppas på att hinna läsa klart min Hilary Mantel och börja på den andra yllesockan till C. Det vore ju kul om den blev klar innan yllesäsongen är över.
Tentan komplicerades lite av en kanin som kände sig bortglömd och därför var tvungen att gnaga på alla böcker han kom åt, tills han blev instängd i sin bur. (Han har inte förlåtit mig än)
 H är hemma med sin pappa. För dem tar jullovet slut på måndag. H har varit tapper och ansträngt sig till sitt yttersta för att inte störa. Bara en gång kom han och sa
-mamma, jag vill verkligen inte störa men jag behöver tejp...
-Hm, sa jag, det är bara att hämta.
-Du skulle faktiskt kunna hjälpa mig att leta lite...
-Nej, jag gör tenta, du får fråga pappa...
-Men ååååå
Och det är klart, man kan ju undra hur lång tid det ska ta för en mamma med en tenta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar