Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

torsdag 22 maj 2014

Hockey på tv, svettigt i knävecken och snart ska jag krypa till kojs med "En stad av glas". Den är mycket spännande. Clarys mamma ligger fortfarande i koma. Hon har själv valt att bli okontaktbar för att inte hennes elake exman ska kunna komma åt henne. Den ende som kan väcka henne är den som lagt på henne förtrollningen och nu är Clarys mål att hitta denne person. Simon är förvandlad till en vampyr, men tål, av någon underlig anledning, solen, vilket förbryllar alla. Clary och Jace jobbar stenhårt på att lära sig att bli syskon och däremellan är det krig mot demonerna. Det är fullt upp som ni förstår.
Eftersom jag nyss läst "Skämmartecknet", den andra delen i fantasyserien om skämmardottern Dina och hennes familj av Lene Kaaberböl så har det blivit mycket stridande mellan det onda och goda på sista tiden. Passar bra just nu i majhetsen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar