Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

söndag 10 september 2023

 Idag är det mysdag med kaninen. Det förtjänar han efter att vi var på rymmen igår i ett antal timmar. Vi var på Kulturnatten i Uppsala, lyssnade på japanska trummor, körmusik, spanade på folk, tog en öl eller två och hade trevligt. Idag är det mycket varmt ute, miljarders med mygg och en bakis kanin. Konstigt det där att han blir så trött varje gång hans flock varit ute på kvällarna.

Jag var också in i en ny bokhandel, åtminstone ny för mig. En fantasybokhandel som jag ska undersöka närmare vid tillfälle.

Till veckan blir det fullt ös. Imorgon  är det skolbibliotekariemöte och på onsdag bokcirkel. 

Jag har inte joggat på en hel vecka då jag känt mig förkyld, inte tillräckligt snuvig för att inte jobba dock.

Kvällskurs i italienska 

"Kvällskurs i italienska" är en ny feelgood av Lucy  Diamond. Tre kvinnor; Anna, Catherine och Sophie träffas på en kurs i italienska. De går kursen av olika skäl men ingen av dem hade räknat med att bli så påverkade av att delta. Eller ja, Sophie är läraren ska jag väl kanske säga.

Som vanligt när det kommer en Lucy Diamond-bok så är det vänskap, kärlek och tankeväckande ämnen. En ganska reguljär bok av henne, varken bättre eller sämre än hennes andra böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar