Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

måndag 17 juni 2013

Sommarlov!

Vädret pendlar mellan solgass och häftiga regnskurar. En fågel var in i vardagsrummet och vände mitt i den värsta åskskuren nu på eftermiddagen och jag som känner mig helt urlakad på energi, orkade bara säga
-schas på dig, du har kommit fel!
.Förmodligen är utmattningen en kombination av vädret, semesteravslappning och synen av allt runt omkring mig som ska ner i kartonger. Har just hämtat H från sin sista dag på dagis, fast vi ska dit och grilla i morgoneftermiddag och säga hej då på riktigt. Det här med att byta dagis är nog mer traumatiskt för oss föräldrar har jag en känsla av. H, själv, tycker bara att det ska bli härligt med sommarlov. Nu kommer snart en mycket efterlängtad storkusin på film- och myskväll med övernattning. Det blir en perfekt start på sommaren.
Läser på i "The house at Riverton". Det går inte fort men framåt. Har inte ro att sitta mer än fem minuter i taget, sedan ser jag något som ska plockas med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar