Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

fredag 21 december 2012

Jullov!

Första lediga dagen på jullovet har gått i paketens tecken. H kom igång ordentligt och till sist fick jag gömma papperet för att det skulle bli kvar till oss andra när vi ska slå in klappar. Det var mycket viktigt att vi skulle gömma allt i garderoben för att pappa inte skulle se  före julafton men sedan blev det för mycket för de uppspelta treåriga nerverna och han avslöjade glädjestrålande att han gömt paketen i sin garderob och vad som finns i samma ögonblick som han såg sin far...
Den senaste veckan har varit en aning mer hektisk än vanligt då vi helt oväntat köpte ett hus förra fredagen. Eftersom bankmänniskor, mäklare och sådana också vill ha jullov så skulle allt ordnas tills idag. Detta innebär att jag är helt speedad och vaknar senast fem varje morgon och antingen börjar älta jobbet för mig själv eller så räntor, amorteringar eller besiktningsprotokoll. Imorse vaknade jag först, även före T skulle upp och jobba. Jag bryggde kaffe och kollade Downton Abbey på svt.play. Familjens farmor är så fantastisk! Jag ertappade mig själv flera gånger med att fnissa högljutt i min ensamhet,Vackra klänningar och romantisk miljö i alla ära men det är hon som gör serien så bra. En rätt lyckad morgon med andra ord, trots brist på sovmorgon.

n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar