Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

söndag 24 juli 2011

Vilka sorgliga dagar det har varit efter katastrofen i Norge! Det är helt ofattbart att en människa kan bli så galen att han tar ihjäl nästan hundra människor och dessutom alla dessa ungdomar. Det är svårt att njuta av semester, böcker och utflykter när en sådan här sak händer.
Det är svårt att veta vad man ska skriva för inga ord kan beskriva känslan och så många människor har redan sagt så många bra saker...

På bokfronten händer en hel del. Jag insåg när jag läst klart "Bortom horisonten" av Nora Roberts att det inte bara kändes som en Harlequinbok, det VAR en Harlequinbok. Där ser man.

Jag har hunnit läsa två böcker efter den, men de två böckerna får ni höra om sedan. Just nu har jag satt tänderna i Åsa Mobergs "Simone och jag", boken som jag fick av min hemliga bokvän i våras. Jag har inte hunnit läsa så mycket men den verkar mycket lovande.

Imorgon ska vi åka till Lycksele djurpark. För två år sedan var vi där och såg då en magnifik älgtjur, med familj,som jag hoppas att vi ska träffa igen.
Vi har badat två gånger sedan vi kom hit till Vilhelmina, men H ägnade hela första tillfället åt att stå på bryggan och hojta
-dyk mamma!
Idag lyckades vi lura ner honom i vattnet och sedan fick vi tvinga honom att kliva upp (förstås).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar