Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

lördag 18 augusti 2012

Det går sakta, sakta med mín engelska romantiska historia. Jag sticker just nu emellan med Louise Schaffers roman "De tre miss Margarets" som är betydligt mer fängslande. De tre kvinnorna Peggy, Lillan och doktor Maggie bor i den lilla staden Georgia i den amerikanska södern..De bär på en gemensam hemlighet om vad som hände för trettio år sedan. Ett plötsligt dödsfall sätter stenen i rullning och den unga kvinnan Laurel, vars alkoholiserade mamma hatade de tre miss Margarets, kommer hemligheten på spåren. Det är spännande och lättläst.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag jobbar för Kult pr, och ser mig om efter bra bokbloggare som kan tänkas vilja ha recensionsutskick från de förlag som vi jobbar med (Lind & Co, Leopard, Massolit etc). Jag har hittat din blogg, och om du är intresserad av utskick vill jag att du skickar följande information till mig:

    Kontaktperson (för- och efternamn)
    E-postadress
    Telefonnummer (om det finns – inte nödvändigt)
    Fysisk adress/Postadress

    Med vänlig hälsning
    Stina Wahlén
    ______________________________________________


    Stina Wahlén
    Kult pr
    Kammakargatan 48
    SE-111 60 STOCKHOLM
    stina.wahlen@kultpr.se
    +46 73 054 88 61

    SvaraRadera