Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

onsdag 29 september 2010

En vanlig kväll hos oss.

Just nu längtar jag tills på fredag då jag ska roa mig i Stockholm med mina arbetskamrater. På kvällen blir det Dramaten och pjäsen "Moskva 7 oktober" av Hanne-Vibeke Holst. Det är alldeles för sällan som jag går på teater så det ska bli trevligt.
På fredag invaderas vårt hem av familjen W. Det blir jättekul, men vi inleder besöket med att rymma på landet över helgen... Det är dock inte som det låter. Vi ska dit för att stänga för vintern, plocka äpplen och svamp (hoppas i alla fall jag) och få lite höstmys. Helgen därpå har vi lovat att vi ska bowla med A, V och S. V har noga kontrollerat att det var ett seriöst erbjudande och inte ett taskigt skämt från hans mammas sida så det gäller att inte svika det löftet.

Idag läste jag klart "Högläsaren". Den var inte som jag trodde, men mycket bra. Böcker som den ger en tankar som man kan filosofera över länge.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska sätta tänderna i, kanske en historisk roman, eller något litet rosa och romantiskt? Eller kanske boken om IUP som rektorn vill att vi ska läsa...? Njeä, tror inte att det blir det ikväll i alla fall. Kanske ska jag somna på soffan som vanligt i stället. Godnatt godnatt!

1 kommentar:

  1. Har du sett filmen baserad på Högläsaren med Kate Winslet i huvudrollen? Ganska bra.

    SvaraRadera