Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

lördag 11 februari 2017

Årets flopp!

Vilken flopp den där dansen blev igår. Jag är fortfarande helt deprimerad. Jag , systeryster och min svåger travade glatt dit. Vi hade hört att det mest brukar vara folk från dansgrupper och att det är nyktert. Bra tänkte jag. Då är alla där för att dansa och då får man dansa mycket! Men nej. Det visade sig att folk inte umgicks, bara dansade och dansade med samma hela tiden i stort sett. Jag ville ändå ge det hela en chans och gick och bjöd upp en karl. Han hostade demonstrativt och sa att han inte kunde dansa för han var så förkyld. Dansen därefter gick han och dansade med någon annan. Det fick mig att  känna mig som om jag var på högstadiet igen och jag tappade all entusiasm.
Folk hade speciella dansskor, svettband och vissa hade träningskläder. Nästan alla rörde sig som om de var på en danstävling, ni vet viftade med armar och höfter och åmade sig.
För mig är dans en glädje i att röra sig till musik, att umgås och träffa nya och gamla vänner. Det fanns inga glada förväntningar i luften på den där dansen, våra egna sjönk som stenar när vi in.
Så, inga fler danser för mig i den här stan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar