Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

tisdag 29 april 2014

Så var det sista april igen, en stor dag i Uppsala minst sagt.Här är vi till och med lediga från skolan idag. Typiskt nog är det är lite kallt och grått efter en veckas sommarvärme. H har fått skrällhosta och snuva, men han har noga deklarerat att han SKA gå på majbrasa ändå och det är klart att han ska.
På jobbet fick jag häromdagen det delikata uppdraget att köpa en bra bok i pris till en av förskoleklasserna. Jag är med i biblioteksgruppen och vi har haft en tävling i att döpa skolbiblioteket. Förslaget som sexåringarna kom på och som vann är BÖCKERNAS HEM. Boken jag till slut valde (efter att ha klappat i stort sett varje barnbok på bokhandeln) var
Den verkar mycket spännande...

Jag har gett mig på ytterligare en Alice Munroe; "För mycket lycka". Efter den här boken får det vara nog med Alice för ett tag, känner mig plötsligt en aning less på henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar