Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

måndag 14 april 2014

Påsklovet är här! Vi är på semester. Idag blev det lunch tillagad på min fars grilltunna ute på isen, i det strålande solskenet. Barnen har pimplat, men det var inte mycket aktivitet i vattnet. Jag har läst Nora Roberts. Är äntligen klar med  "Havets safirer". Den var den tråkigaste av de tre böckerna i triologin. Vi firar också en födelsedag idag ( min pappa) så det har producerats presenter i långa banor här på morgonen. Jag har alltid fått höra att björnarna vaknar den här dagen, så ni vet.
Ute på altanen pågår det just nu experiment med citronbatterier och min syster lagar mat. Jag ska väl kanske gå och hjälpa till lite. Min systerdotter, nio år, läser och läser. Hon har botaniserat i våra gamla bokhyllor och jag gottar mig åt den skattgömma som finns där. Vi tänkte rätt när vi sparade våra gamla böcker en gång i tiden minsann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar