Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

onsdag 13 februari 2013

Smått och gott av veckans händelser

Nedräkningen fortsätter. Nu är det två dagar kvar innan man får ta sportlovsledigt. Min syster och jag har tränat ikväll. Skulle egentligen ha tränat redan i måndags, men då var det som att jag fick nageltrång eller något...Så då skulle jag träna igår, men då kändes det som att det minst var hårsäcksinflammation på gång, så då blev det inte av heller. Till sist insåg jag att det krävdes lite mer än att bara dra på sig kläderna och bege sig så då ringde jag till syster yster för så är det ju, har man bestämt med någon annan kan man inte dra sig ur.
Imorgon ska jag ha föredrag för mina kollegor om min engelskkurs. Huvva, är lite nervös minsann.

Förra året gick jag ju på skrivarkurs. Lärare på kursen var författaren Therese Söderlind. Hon gav ut sin debutroman "Norrlands svårmod" för ett par, tre år sedan. En bok jag varmt rekomenderar för övrigt. Nu har hennes andra bok just kommit ut. Den heter "Vägen mot Bålberget" och lär ska handla om häxprocesser under 1670 talet i Ångermanland. Man kunde se en intervju med Söderlind på svt ikväll kl. 18:15, på Gokväll. Min plan är att läsa boken så fort jag kan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar