Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

måndag 7 februari 2011

H och jag har varit hemma idag för H är lite krasslig. Vi har kokat och lagat en massa mat på hans lilla spis.

Annars så har vi upptäckt det lyxigaste för sjuka barn och deras föräldrar...När man inte orkar leka och mamma och pappa inte orkar läsa samma saga en gång till, för ungefär tjugonde gången, eller när föräldrarna måste gå och laga mat eller något, ja då kan man koppla in datorn till tv:n och titta på svt/play.

Pingu är förstahandsvalet hos oss. Molly Mus är totalt passè, tråkigt. Jag och T har nått en gräns där vi gör allt i vår makt för att H ska vilja se något annat än den lilla busiga pingvinen vilket lyckas sådär får man väl säga. Nåja, idag har vi i alla fall gjort ett fynd. På svt/play visar de just nu några av vem-filmerna! Det blir en helt ny, intressant upplevelse när man får se kusin kräkas pepparkaksdeg på tv när man är van det som stillbild. Fast det kanske man inte ska skriva i en bokblogg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar