Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

tisdag 28 december 2021

Årets sista hälsning kommer här!

Imorgon sätter vi oss på tåget norrut för att fira nyår med familjen. Idag vågade vi oss ut i vimlet för att köpa vinterskor och täckbyxor till H som har växt något alldeles förskräckligt den här hösten.

Jag har sorterat mina garner lite idag och kan konstatera att jag verkligen behöver sticka från lagret.  På semestern ska jag sticka på en "Utan krusiduller-tröja", eller "No frills" som den också kallas, av designern Petite knit.

Fyra timmars tågresa kommer att få mig en bra bit på väg.

Under tiden blir det lite poddar och del 39 av "Sagan om Isfolket", "Rop av stumma röster" av Margit Sandemo.

Dessutom har jag laddat ner flera julkalendrar från Storytel så jag har det jag gör.

För den som är sugen på några boktips så här inför det nya året så vill jag tipsa om en bokblogg Liv tycker. Hon delar med sig av 24 böcker som hon har läst och tyckt om under 2021. Väl värd att studera.

Nej, nu ska jag gå och packa det sista samt övervaka min sons packning. Resfebern är på plats och jag funderar hårt på vilka böcker jag ska ta med. Jag har både "Löpa varg" av Kerstin Ekman och "Ett lyckligare år" av Jonas Gardell som ligger och väntar hos mina föräldrar. Så det fattas inte böcker att försjunka i.

Vi ses om några dagar, på det nya året! Då blir det både en liten sammanfattning, årets lästa böcker samt lite planer inför 2022.

GOTT NYTT ÅR!

Ett lyckligare år - Lundells Bok & Kontor Löpa varg 

Rop av stumma röster - Hljóðbók & Rafbók - Margit Sandemo - Storytel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar