Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

torsdag 3 januari 2013

Det är så härligt med jullov. Man hinner läsa sina böcker, uppdatera sig på  alla bra bloggar samt dessutom blogga själv. Vi skulle egentligen ha suttit hos min faster och druckit kaffe och ätit julkakor just nu, men först väntade vi på att min syster och hennes familj skulle packa och fara mot Uppsala, sedan frös garagedörren så min  mamma fick inte ut bilen. Så, när hon med en hel del våld fått upp dörren så visade det sig att bilbromsarna frusit så vi fick kliva ur bilen, gå in och ta av oss alla ytterkläderna, och nu väntar vi på min pappa som har varit på verkstaden med den andra bilen. Jag bloggar och H sitter, väldigt nöjd, vid tv:n. Han ville inte åka bil alls...

För att fortsätta gårdagens sammanfattning så tänkte jag fortsätta med det som inte var så bra under 2012. Jag läste så få böcker! Under långa perioder så har jag inte läst mer än högst ett par sidor om dagen. Och under större delen av hösten så har jag inte orkat läsa på bussen vilket påverkat läsningen stort. Det är fruktansvärt frustrerande när man ser så många böcker man vill läsa men ändå hamnar i tv-soffan framför dåliga program som får en att somna inom tio minuter. Jag hoppas verkligen att 2013 blir ett bättre läsår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar