Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

onsdag 16 maj 2012

Trevlig helg på er!

Det här får man nog påstå har varit en lagom lång arbetsvecka! Nu skulle jag ju ha suttit hemma i två dagar och pluggat men ändå...Vi utmanar vädrets makter och åker på landet ikväll igen. Jag hoppas att något nytt ska ha tittat fram i rabatten. Men vi får se. I helgen åker yxan fram igen och det blir vedhuggning. Några böcker ska det nog bli också. Allt kroppsarbete när vi är där brukar dock få mig att somna sittandes, och då menar jag bokstavligt.
Jag och August Strindberg har sagt hej då för ett tag och jag tror att jag ska umgås med någon smaskig deckare i stället. Denna vecka har jag surfat runt rätt mycket bland läsbloggarna och kan konstatera att det inte bara är jag som har varit i en bloggsvacka på sista tiden. Det är inte det att jag inte vill blogga, det finns bara så lite tid att göra det på. Jag hinner knappt läsa heller och då blir det dessutom inte så mycket bloggmaterial. Nu är jag i alla fall lite sugen att ta nya tag så vi kanske ses lite oftare  framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar