Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

fredag 25 maj 2012

Jipphiii!!!

En sak att bocka av på listan över "Saker som stressar upp mig". Idag har vi avslutat engelskkursen och de sista två uppsatserna skickade jag in i måndags. Så nu kan jag läsa roliga böcker och göra andra trevliga saker med gott samvete igen. Det har varit en fantastisk kurs, det är inte det, men jag har känt mig nära bristningsgränsen på sista tiden av allt som hängt över mig. Utvecklingssamtalen är också avbockade så livet blir ljusare för varje dag.

På nattduksbordet ligger just nu "Den amerikanske pojken" av Andrew Taylor och i ryggsäcken "Oväntat besök på Star Street" av Marian Keyes. Totalt olika genrer vilket är precis vad som behövs just nu.

I helgen är min plan att surfa runt lite bland bloggarna och snappa upp lite olika boktips. Har sett ett antal under våren som jag verkligen vill läsa men sparat tills det finns mer tid. Ska tipsa om några engelska barnböcker också som jag sett på kursen, men det blir en annan dag.
Godnatt på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar