Om mig

En blogg för oss som inte överlever utan böcker och som hellre skulle ta med en boklåda än tändstickor till en öde ö. Jag har jobbat länge som lärare men sadlat om till bibliotekarie och inte ångrat mig en sekund!

söndag 25 juni 2017

Midsommar är över. Vi missade nästan all dans runt stången då de hade ändrat ordningen på programmet. Det var sorgligt för de deltagare som längtat men annars hade vi en trevlig dag ändå med trekamp, god mat och dryck och mysigt sällskap.
Midsommardagen blev desto mer sorglig då jag skulle säga godmorgon till Speedy och det var helt uppenbart att han inte mådde bra! Så vi fick sitta i timmar på veterinärakuten och våndas. Det visade sig att att han fått trumsjukan, som egentligen handlar om förstoppning, vilket är vanligt och mycket farligt för små kaniner för vilka en regelbunden mage är A och O för hälsan. Veterinären var trevlig och bra, men talade om för oss att det kunde gå lite hur som helst. Så vi fick lämna honom där över natten. Idag ringde de och berättade att allt gått bra, och han har fått komma hem. Vi  är helt utmattade av oron och lättnaden.

Jag har läst ett par myspysböcker...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar